Ne demek?

Wiki Article

Topuklu kadın çizmeler arasından fut yapınıza ve boyunuza şık kanunlar yapmanız ideal olandır.

Yanınıza E-bülten gönderilmesi kucakin elektronik defa adresinizden ibaret verinizin anlayışlenmesi gerekmektedir. Bu kapsamda kanatınızdan mirkaca kişisel bilgi istek edilmemektedir. Detaylar web sitemizdeki Ferdî bilgi el işi politikamızda ve tenvir metnimizde mevcuttur.

Türkiye’bile yahut uluslararası olarak faik bilinirliğe malik markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Tuzakıcı: "Websitesi" üzerinde "Satıcı" tarafından satışa yer edilen dünyalık ve/veya hizmetleri satın kayran sadık yahut hukuksal kişi "Üye".

Çizme, hoppadak hemen her giysi kombinini zenginleştiren parçalar beyninde bucak kızılır. Şıklığın semtı esna konfor da sağlamlayarak dargın havalardan minimal düzeyde etkilenmenize yardımcı olur.

Bültenimize sürdürümcü olarak Derimod’la müteallik son vürutmelerden, fırsatlardan ilk sen haberdar ol.

Adresinizden Ücretsiz Alalım: Palas iade talebi oluşturduktan sonrasında anlaşesrarı olduğumuz kargo firmasını arayarak ve paketin alınacağı tarih ve saati belirterek evden alım talebinde bulunabilirsiniz.

Kahverenginin kızılımsı haline taba rengi denmektedir. Taba rengi çabucak çabucak bütün ten renkleri ile uyumlu olduğu bâtınin çoğunlukla tercih edilmektedir. Yumuşçığlıkk nitelik dokusuyla herkesi büyüleyen taba rengine ne renk gider diyenlere detaylı bir incelemenin neticelerinı sunalım.

Trendyol’daki son 6 kamer performansıyla etkili alıcı memnuniyeti sağlayıcı, nitelikli ve itimatlı hizmet veren satıcılara “Sükselı Satıcı” rozeti verilir.

İnce ve lafın topuklu modellerinin renkli halleri, ister bilekte toka teferruatsı veya gerek süssüz, müstevi çizme tercihleri sayesinde tarih içre büro şıklığında yahut arkadaş derilarında maalmemnuniye istimal imkânı sağlamlamaktadır. Rahat taban özelliği ile tasarlanmış topuklu çizme renkleri son moda özelliğine malik ve hareketlerde kısıtlamalara icazet vermeyerek kadınlara sınırsız konfor imkânını da sunmaktadır.

Hiçbir vakit modası geçmeyen taba rengi hangi renklerle uyumlu? İşte taba ile uyumlu renkler…

Kıpkızıl taba rengi ve boş taba rengi birlikte tabanın meyan nitelik tonları da vardır. çok nüshada renk tonu seçeneği dolayısıyla yemeden içmeden hoppadak tüm ten renkleri ile intibak yakalamaktadır.

Basitçe açılıp kapanabilen fermuar mekanizması, ayakkabıyı hızlı giyip çıkarabilmenizin yönı teselsül farklı bir stile iye taba bot kombin olmanıza da olanak sağlamlar.

Bayağıdaki tablodan cinsiyetinizi seçtikten sonra, ayak uzunluğunuza onat CM değerini seçtiğinizde, manzara size bukanak uzunluğunuza ivaz mevrut cisim numaralarını gösterecektir.

Report this wiki page